Klik billedet stort

Klik billedet stort

Klik billedet stort

Klik billedet stort

Klik billedet stort

Fordele

At tage et nyt skridt, at sige et nyt ord er det mennesker frygter mest af alt. Fjodor Dostojevski Brugen af male-workshops og andre kreative arbejds processer, er også et glimrende redskab når det gælder idéudvikling og visualisering af virksomhedens, værdier, mål og strategier.

Ved at benytte vores workshops bliver medarbejdernes og virksomhedens mål og værdier synlige, ikke kun under processen, men billederne kan hænges op i kantinen eller på kontoret, så virksomheden kan fastholde fokus på de ønskede mål, værdier og holdninger langt ind i fremtiden.

Visuel Proces har den fordel at man hele tiden kan se og snakke om det der bliver udtrykt gennem maleriet! Det er en stor fordel når man f.eks. arbejder med kompetence afklaring og personprofiler. Medarbejdernes begejstring for deres egne kunstneriske udfoldelser, er med til at skabe glæde og øget produktivitet. Visuel proces, kan gennemføres on Location i Jeres virksomhed, men der er selvfølgelig også mulighed for at kombinere en male-workshop med andre aktiviteter på en typisk personaledag uden for huset!

"Maleriet har sit eget eget liv. Jeg forsøger at få det frem." Jacson Pollock