Klik billedet stort

Klik billedet stort

Klik billedet stort

Klik billedet stort

Klik billedet stort

Foredrag

"Virkelighedens verden har sine begrænsninger; fantasiens verden er grænseløs." Jean-Jacques Rousseau

Vi tilbyder foredrag om - Visuel Proces, Noens Ark, Forøg din kreativitet, etc. á 45 minutter til halvanden time.

Fyraftens arrangementer: "Mal med alle midler". 3 timers workshop for sjov, - og for eftertanken. Deltagerne skaber et udtryk her og nu uden for de faglige og organisatoriske rammer, hvilket giver mulighed for oplevelsen af at være »på lige fod« og »i samme båd«, at slippe kontrollen uden spiritus.

Events

Som kunstnere er vi vant til at arbejde konceptuelt og tematisk. Vi tilbyder derfor også at lave specielle Events/happenings eller andre sjove og spændende måder at markedsføre, eller markere en særlig dag I virksomheden på. Kontakt os for at få en uformel snak om Jeres ønsker og ideer. Vi har også nogle planlagte forløb og populære aktiviteter, som kan tilpasses Jeres behov!

Fyraftens arrangementer: "Mal med alle midler". 3 timers workshop for sjov, - og for eftertanken.

Vikinge blót: Vi arrangere noget vi kalder "Vikinge blót", en hyggelig aften med bål, mjød og historier fra den nordiske mytologi, som kan kombineres med en maleworkshop eller fortælle workshop.

Skrive-workshops: bl.a. Kreativ skrivning, At skrive digte/At digte med på virksomheden! Kontakt os for yderligere oplysninger.

Fortælle-workshop: Vi arbejder med den gode fortælling, som kan være med til at brande Jeres virksomhed, eller styrke sammenholdet i dagligdagen!

Case-play: Vi arbejder med skuespilsteknikker og teater, som indgangsportal for personaleudviklingen.

Film-workshop: Vi bruger filmens arbejdsmetode og virkemidler til at lave en film og være sammen på en ny og kreativ måde.

Male event: For Jer der vil lave noget kreativt, prøv vores 3 timers maleworkshop, en anderledes sjov event!