Klik billedet stort

Klik billedet stort

Klik billedet stort

Klik billedet stort

Klik billedet stort

Referencer

Vi har fungeret som udvikler og kursusarrangør for private og offentlige virksomheder og foreninger, som bl.a. Astellas Pharma, Astra Zeneca, Lundbæk, Matas, Københavns Kommune, Jotun, Oasis, Dansk-Ghanesisk Venskabsforening, Young and Rubican (Bates Y & R) og Teknologisk Institut. Vi har også udviklet kurser og kursusforløb for arbejdsløse akademikere, iværksættere og revalidenter.

Her er hvad nogle af deltagerne sagde efterfølgende:

"Tak for en formidabel maledag igår på Oasis. Det var meget dejligt at være sammen med sine nærmeste kolleger på en helt ny måde - jeg er sikker på, at vores almindelige samarbejde bliver præget af at vi har haft en anden kontaktflade med hinanden end den effektive og målrettede! Jeg synes du var god til at "føre os" ud i det ukendte. Der var meget tillid i rummet, og dine tilbagemeldinger på billederne var både fine og vakte til eftertanke. Med din hjælp gav mange slip og tillod sig at lege og være i kontakt! Sådan er det ikke altid herinde på Oasis.."
Tina Dam Kristensen Oasis

Tak for en god oplevelse ved vores værdiseminar den 20. juni. Det var et rigtig godt arrangement!

Vi havde en rigtig god dag og var tilfredse med, at alle var så glade, positive og engagerede. Vi er i ledelsen af den overbevisning, at et arrangement af denne type var et rigtig godt led i vores proces med sammenlægning og formulering af kommende værdier for vores virksomhed og som led i vores strategi. Hele vores værdidebat blev ligesom afvæbnet fra at være noget meget teoretisk til at blive noget rummeligt og jordnært. Vi har efterfølgende talt om det tankevækkende i det du sagde om at de fleste af os ikke havde tegnet siden vi var 10 år og derfor naturligt startede, hvor vi ”slap”. Det gjorde på en eller anden måde, at vi alle uanset faglig og ledelsesmæssig position i vores hverdag, ved dette arrangement var på niveau med hinanden.

Du havde en stor andel af æren i, at arrangementet blev så vellykket, som det gjorde. Arrangementet var nøje forberedt og planlagt, både hvad angår planlægningen med mig, tidsplan for dagen og den praktiske tilrettelæggelse med afdækning og koordinering med kursusstedet. Du var god til at give plads og vi synes det var godt, at du ikke prøvede at styre vores historier, som lå bag malerierne.

Billederne er tilmed blevet gode (synes vi selv) og det har inspireret flere til at male i fritiden. Vi glæder os til at mindes dagen i lang tid fremover, når vi ser på de ophængte billeder. Billederne synes vi har en god størrelse til vores vægge, men vi synes også at billedernes størrelse passede godt til arrangementets længde.

Anne-Mette Mølholdt

HR chef, GS-Forsyning

"Jeg synes det var en utrolig spændende og inspirerende oplevelse, som jeg siden har fortalt om - til højre og venstre. Det, som fascinerede mig mest, var den intensitet, som prægede hele forløbet. Det fremstod tydeligt for mig, at Entropicture besidder en stor faglig viden, hvilket fremgik af deres formidling, som foregik på en meget indfølende måde. Der var en god vekselvirkning og et godt flow undervejs. Det var en rigtig god oplevelse for mig, og jeg vil fortsat plapre løs om den".
Lone Wolter Psykolog
"Det var inspirerende at få lov at bruge sig selv på helt andre måder .. Jeg synes at I gjorde det til en nærværende proces, hvor folk blomstrede.. - I forbindelse med opstart af innovative udviklingsprojekter kunne man også forestille sig at maleriet kunne bruges til at åbne et kreativ kanal for projektteamets medarbejder - således at man fokuserer både på teambuilding og på at skabe åbningen mod det kreative, mulighederne og idéerne."
Katrine Dietricht Medejer af Katalyst Aps
"Det var en utrolig inspirerende dag, og det er frustrerende at der er afsat så kort tid, jeg kan bruge et par uger. Hanne Bonde Magister Det var en fornøjelse med Entropictures kreative "indspark" .... jeg havde fuldstændig "glemt", hvordan det er at arbejde med redskaber som maleri og musik .... jeg savner det helt vildt meget!"
Pernille Schwartz Musikterapeut